Välkommen till Västerhaninge Ridskola, Blåkulla Gård!

Gemenskap och glädje för kunskap och kvalitet!

Vår verksamhet innefattar rid- och teoriutbildning för både barn och vuxna. Vi har även privatlektioner, kortkurser i dressyr och hoppning, dropin ridning för häst-ryttare, handikappridning, ridläger, mm.

Blåkulla Ridskola är en kvalitetsmärkt ridskola som ligger i Västerhaninge, ca 15 minuters bilväg från Globen. Gården och ridskolan ägs sedan 1967 av familjen Almqvist. Haningebygdens Ryttarförening (HBRF) som samarbetar med ridskolan bildades 1964. Ridskolan har ett fyrtiotal hästar och ponnyer och ca 400 ridande/vecka. Idag finns det sju anställda plus verksamhetschef /ägare Lotta Almqvist.

Ridskolan har i uppdrag att för Ridklubbens medlemmar ansvara för samt genomföra den del av föreningens verksamhet som utgörs av grupplektioner på ponny och häst samt viss avsutten utbildning. Ridskoleverksamhet ska bedrivas enligt de riktlinjer som utges av Svenska Ridsportsförbundet (SvRF) och eller myndighet.

Ridskolans målsättning är att erbjuda en kvalitativ utbildning för ryttare på alla nivåer, med eller utan egen häst samt att erbjuda tävlingsmöjligheter för dem som önskar.

Vi söker er som vill ingå i vårat härliga team! Vi är en privatägd ridskola med familjär känsla. Kolla gärna in vår hemsida: www.blakullagard.com Ridskolan samarbetar med Haningebygdens Ryttaförening.

Tjänsterna är heltid. I arbetsuppgifterna ingår ridundervisning, tillridning, stalltjänst och viss administration.

Vi söker er som gärna är SRL 1 eller motsvarande, är positiv, ansvarstagande, arbetar bra i grupp och har erfarenhet av att undervisa elever på olika nivåer.

Tjänst 1 är ett vikariat då en av våra ponnyinstruktörer går på mammaledighet. Start senast 1 maj -23.

Tjänst 2 är en tillsvidareanställning då en av våra ponnyinstruktörer ska börja studera. Start 1 augusti -23.

Lön efter överenskommelse. Ansökan skickas till blakulla@hbrf.nu

Lotta Almqvist Verksamhetschef 0705646956